flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з пожежної безпеки

23 травня 2023, 10:58

НАВЧАННЯ З ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ЯВОРІВСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

19 травня 2023 року, заступник начальника Яворівського РУ ГУ ДС НС у Львівській області підполковник Федець Степан Степанович провів навчальне заняття щодо основних вимог пожежної безпеки та використання первинних засобів пожежогасіння для працівників апарату Яворівського районного суду Львівської області та працівників  Служби судової охорони.

Безпосередню участь у навчанні взяли відповідальні особи за пожежну безпеку в приміщенні суду, керівник апарату суду, секретар суду, працівники апарату суду та працівники Служби судової охорони.

Співробітник ДСНС розповів присутнім про види вогнегасників, принципи їх дії та продемонстрував, як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Також, рятувальник розповів про першочергові дії при виникненні пожежі. Наприкінці навчання працівник ДСНС наголосив, що основне при виникненні небезпечної ситуації – не допускати паніки.

В суді приділяється особлива увага навчанню працівників апарату з питань пожежної безпеки. Адже від злагодженості та професійності дій працівників залежить надійне і безпечне функціонування судової установи та  перш за все  життя людей.