flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Яворівському районному суді Львівської області для учнів Яворівського ЗЗСО І-ІІІ №2 та Наконечнянського ЗЗСО І-ІІІ

18 травня 2023, 16:25

16-17 травня 2023 року у Яворівський районний суд Львівської області завітали учні 8,9 та 10 класів Яворівського ЗЗСО І-ІІІ  №2 та Наконечнянського ЗЗСО І-ІІІ з вчителями. ⠀⠀

Учні відвідали суд в рамках інформаційно-оглядової екскурсії, яка включала в себе ознайомлення із роботою Служби судової охорони, огляд робочих кабінетів, залів судового засідання, стендів з додатковою інформацією, ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду.

Студентів зустріла керівник апарату суду Оксана ПАВЛИК, яка коротко розповіла учасникам заходу про функціонування та роботу суду.

Після ознайомлення з роботою канцелярії суду присутні оглянули інформаційні стенди та відвідали архів суду. Учні мали змогу поспілкуватися  із суддею - спікером Яворівського районного суду Львівської  області – Іриною КАРПИН, отримати відповіді на свої запитання, дізнатися, як стати суддею та ознайомитись із судовими справами.

Також діти отримали можливість приміряти суддівську мантію та зробити фото в ній.

Наприкінці суддя Яворівського районного суду Львівської області Ірина КАРПИН  побажала всім присутнім школярам успіхів у навчанні.

У всіх учасників заходу від цієї зустрічі залишилось багато вражень та позитивних емоцій.

Екскурсія для школярів виявилася пізнавальною та цікавою.