flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

24 січня 2023, 17:01

    У зв’язку з тим, що справа про притягнення до адміністративної відповідальності Атрошенка В.А., міського голови міста Чернігова, за ч.1, ч.2 ст. 172-7 КУпАП, набула значного суспільного резонансу, соціальними мережами та у засобах масової інформації поширюється інформація щодо судді Яворівського районного суду Львівської області, яка не відповідає дійсності, факти ґрунтуються на неперевіреній інформації, що вводить суспільство в оману, повідомляємо наступне.

    07.12.2022 суддею Яворівського районного суду Львівської області винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності Атрошенка В.А. за ч.1, ч.2 ст. 172-7КУпАП.

    Справа про адміністративне правопорушення про притягнення до адміністративної відповідальності Атрошенка В.А. за ч.1, ч.2 ст. 172-7 КУпАП направлена до Львівського апеляційного суду, на даний час триває розгляд апеляційної скарги.

    Інформацію щодо розгляду справи про притягнення до адміністративної відповідальності Атрошенка В.А. за ч.1, ч.2 ст. 172-7 КУпАП можна отримати з офіційних джерел безпосередньо в Яворівському районному суді Львівської області та на офіційному вебсайті Судової влади України.