flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах карантину

30 жовтня 2020, 15:08

УВАГА!!!


Суд продовжує здійснювати правосуддя в умовах карантину

 

З 31 жовтня 2020 року Яворівський районний суд Львівської області працюватиме у звичному режимі та відбуватиметься розгляд справ у визначений день та час.

Однак нагадуємо, що учасникам процесу та іншим особам рекомендується:

  • всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надсилати на адресу суду поштою або в електронному виді на електронну адресу суду;
  • утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо Ви (чи члени Вашої сім'ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику;
  • за можливості подати до суду в один із вищенаведених способів заяви про розгляд справ у Вашу відсутність за наявними в справі матеріалами.

При цьому, посилено профілактичну роботу з проведення поточних дезінфекційних заходів у приміщенні суду.

Нагадаємо, що Постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року № 956 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» карантин продовжено до 31 грудня 2020.

Просимо громадян бути свідомими та убезпечити себе та інших від розповсюдження коронавірусу COVID-19, одягнувши захисну маску.