flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася онлайн-зустріч суддів Яворівського районного суду Львівської області Карпин І.М. та Білецької М.О. з студентами-магістрами Навчально-наукового інституту права.

02 квітня 2021, 15:36

 

 

         30 березня 2021 року відбулась зустріч студентів-магістрів Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти з суддями Яворівського районного суду Львівської області Карпин Іриною Миколаївною та Білецькою Маряною  Олегівною.

        Зустріч була присвячена обговоренню питань про особливості професії та навантаження суддів районних  судів.

        У ході зустрічі судді розповіли про важливість професії судді, процедуру добору на посаду судді, зокрема поділились своїм професійним досвідом. Розповіли судді про категорії справ, які розглядаються у місцевому загальному суді, навели приклади із своєї суддівської практики. Звернули увагу студентів на те, що необхідно засвоювати теоретичні знання, які їм надають викладачі,  намагатись  набувати практичних навичок,  ознайомлюватись з різними правничими професіями, що в подальшому допоможе їм обрати правильний професійний шлях.

         Завершилася  зустріч теплими словами вдячності за виділений час  та можливість ознайомитися з діяльністю суду, побажаннями успішного навчання та сподіваннями на нові зустрічі в майбутньому.